Woon-welzijnsassistent
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Maak jij graag écht contact met onze bewoners? 
 • Heb jij een gezellige, positieve instelling en een dosis humor? 
 • Wil jij graag het verschil maken? 

Dan willen we jou graag toevoegen aan ons team!  

Voor onze locatie de Stoevelaar in Goor zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Bij ons wonen cliënten met geheugenproblematiek. Ze wonen in kleinschalige woonconcepten op een gesloten PG afdeling. Wij vinden het erg belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren voor onze cliënten. Als Woon-welzijnsassistent heb je hier een heel belangrijke rol in. Door jouw aanwezigheid kunnen onze bewoners op een rustige en gezellige manier genieten van een kopje koffie. Als woon-welzijnsassitent op De Stoevelaar sta je ingeroosterd voor de avonddienst van 18.00 uur tot 21.00 uur. Soms bij inval een ochtenddienst (07.30 uur tot 10.30 uur) of nog een avonddienst.

Onze bewoners waarderen jouw hulp ontzettend! Na het eten is er soms ruimte voor het uitvoeren van een activiteit met de bewoners, een spelletje of een praatje. Ook voor (ondersteunende) huishoudelijke werkzaamheden draai jij je hand niet om!  

Doordat we met meerdere collega's werken is het fijn dat je flexibel ingepland kunt worden.

Dit is ook een hele leuke bijbaan voor een student. Dus ben jij die student en zoek jij een bijbaan? We gaan graag met jou in gesprek.

Wie ben jij

 • Je houdt van een praatje en weet écht contact te maken met anderen? 
 • Je bent enthousiast over de zorg? 
 • Je bent flexibel inzetbaar?
 • Je weet van aanpakken? 
 • Je werkt graag samen in een team? 
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken? 
 • Je hebt humor en een dag niet gelachten is een dag niet geleefd bij jou?

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Er is ondersteuning die jou helpt wanneer je nog wat hulp kunt gebruiken in het werken met een iPad
 • We hebben een collectieve ziektekostenvergoeding   
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 15 maximaal € 2.345,78 Bruto per maand op basis van 36 uur

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden? Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Heb je interesse in deze functie?
Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 6
Uren tot 6
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Functie(s) Afdelingsassistent
Huishoudelijk medewerker
Keukenassistent
Manager Facilitaire dienst
Medewerker facilitair
Medewerker restaurant
Overig
Voedingsassistent
Publicatiedatum 13-09-2022
Reageer voor 16-10-2022
Nummer 113948

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland