Woon-welzijnsassistent
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Maak jij graag écht contact met onze bewoners?
 • Heb jij een positieve instelling en een gezellige dosis humor?
 • Wil jij 3 maanden lang graag het verschil maken?

Dan willen we jou graag voor de komende maanden toevoegen aan ons team!

Onze locatie Het Woolde in Hengelo is helemaal nieuw gebouwd en sinds maart 2021 in gebruik. Wij hebben ook op deze mooie locatie een geheel nieuwe afdeling waar we bewoners hebben met diverse Nationaliteiten (Turkse en Syrische nationaliteit). Op onze afdeling wonen cliënten in een kleinschalige woonvorm. We hebben bewoners op de PG afdeling en bewoners met gedragsproblematiek. 
Als Woon-welzijnsassist heb je een heel belangrijke rol binnen ons team. Door jouw aanwezigheid kunnen onze cliënten op een rustige en gezellige manier genieten van een fijn ontbijt en kopje koffie, óf juist een heerlijke avondmaaltijd. Je doet een spelletje met een cliënt of voert een gezellig praatje. Voor wat huishoudelijk werk draai jij je hand ook niet om.

 Als woon- welzijnsassistent sta je opgesteld voor de ochtenddienst (van 800 uur tot 1400 uur) of de avonddienst van 1600 uur tot 21.00 uur. Je kunt 1 dienst per week draaien of meerdere diensten, samen komen we daar wel uit! De vacature is in eerste instantie voor 3 maanden.

HBOV studenten die zich herkennen in onderstaande omschrijving, nodigen wij ook van harte uit om te solliciteren!

Wie ben jij

 • Je houdt van een praatje en weet écht contact te maken met anderen 
 • Het spreken van de Turkse of Syrische taal is een pré maar zeker geen must!
 • Je bent enthousiast over de zorg 
 • Je bent flexibel inzetbaar!
 • Je weet van aanpakken 
 • Je werkt graag samen in een team 
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken 
 • Je hebt humor en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd bij jou 

Wat vind je bij ons

 • Enthousiaste, betrokken, gezellige en gedreven collega’s! 
 • Goede begeleiding tijdens je werk 
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 15 maximaal € 2.271,94 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Het Woolde
Postcode 7555DR
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Tessa Severdijn mail T.severdijn@carintreggeland.nl
Functie(s) Afdelingsassistent
Huishoudelijk medewerker
Keukenassistent
Medewerker facilitair
Medewerker restaurant
Voedingsassistent
Publicatiedatum 06-09-2021
Reageer voor 01-02-2022
Nummer 70867

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland