Woon-welzijnsassistent Wellehof te Rijssen
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Maak jij graag écht contact met onze bewoners? 
 • Heb jij een positieve instelling en een gezellige dosis humor? 
 • Wil jij graag het verschil maken? 

Dan willen we jou graag toevoegen aan ons team! 

Wil jij een ontzettend leuke baan voor 15 uur per week? Dan is dit je kans!  
Binnen de Wellehof te Rijssen zijn we op zoek naar jou! 

Hier hebben we de mogelijkheid voor jou om als Woon-welzijnsassistent te komen werken. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat de cliënten kunnen genieten. 
Je taken bestaan uit het schoonmaken en verzorgen van de appartementen en de bewonerszijn ook blij met het contact en het praatje met jou! Ook het schoonmaken van de openbare ruimtes hoort bij je taken. 
Je bent iemand die sociaal is en die in staat is om mee te denken met je collega zorgprofessionals. Je houdt van het contact met de mensen 

Werktijden voor deze functie zijn van 07.30 - 12.30 uur 

Wie ben jij

 • Je hebt passie voor de zorg 
 • Je weet van aanpakken en je werkt nauwkeurig 
 • Je kunt zelfstandig werken en ziet het werk liggen 
 • Je houdt van een praatje 
 • Je hebt humor en voor jou geldt; een dag niet gelachen is een dag niet geleefd 
 • En je bent flexibel beschikbaar

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand 
 • Samenwerken met je gemotiveerde collegiale zorgprofessionals 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 15 maximaal € 2.416,15 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! 
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan.

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.?Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link!

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk deze hier
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram,hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Faceook pagina

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, Carintreggeland Huis Wellehof
Postcode 7462GE
Stad Rijssen
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 15
Uren tot 15
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vac[email protected]
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Woon-welzijnsassistent
Publicatiedatum 30-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 119920

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland