Woonassistent / Locatie in overleg / uren in overleg
Elver

Wat ga je doen?

Wij bieden jou de kans om verschillende groepen binnen Elver te leren kennen, voordat je aan een vaste groep via een vacature gekoppeld kan worden.

Wat ga je doen?
De volgende werkzaamheden kan jij verwachten:
 • Jij bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van een woning. Denk hierbij aan de woonkamer, slaapkamers, keuken, gangen en badkamers.
 • Daar waar dat kan doe je datsamen of in de nabijheid van onze bewoners. Binnen elk team wordt gekeken waar de Woonassistent het beste kan bijdragen aan een gewoon leven voor onze bewoners.
 • Naast schoonmaakwerkzaamheden kan jou worden gevraagd om te ondersteunen bij andere werkzaamheden zoals het helpen bij het ontbijt, helpen bij de was of samen met bewoners boodschappen doen. Dit spreek je af samen met je collegas binnen het zorgteam.
Tijdens jouw sollicitatiegesprek kijk je met ons samen naar jouw wensen en de mogelijkheden binnen Elver.

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent flexibel inzetbaar voor dagdiensten doordeweeks (waar nodig avonddiensten denk hierbij aan het ondersteunen bij het koken). Eventueel kan er gevraagd worden of je in het weekend kan werken of tijdens de feestdagen.
 • Je haalt plezier uit je schoonmaakwerk en voelt je verantwoordelijk voor een prettige en schone woonomgeving.
 • Je bent sociaal en vindt het leuk om contact te maken met onze bewoners (warm hart). Je bent een enthousiaste en vrolijke persoonlijkheid en weet hiermee een bijdrage te leveren aan een prettige sfeer op de woning.
 • Je vindt het leuk om samen met het team de ontwikkeling naar een gewoon leven op te pakken en stelt je hierin flexibel op.
 • Je hebt praktische ervaring op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden.
 • Je beheerst de Nederlandse taal (spreken en lezen).

Wat bieden wij jou?
 • Wij gaan graag met jou in gesprek over passende uren.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen te volgen.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar en als het van beiden kant goed bevalt dan zetten wij deze graag om naar onbepaalde tijd.
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Woonassistent word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 15 tussen de €1.745,- en €2.381,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel of stuur een Whatsapp via 06-12401469, dan neemt Lieke van Halteren contact met je op.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op.

Meer info
Flexbureau
06-12401469
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie In overleg
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Woonassistent
Publicatiedatum 12-04-2022
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 109941

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver