Woonassistent Huishouding Hofje Wendakker Heerde
Viattence

Functieomschrijving

Ben jij de Woonassistent Huishouding die gaat voor een waardevolle dag en het welzijn van onze bewoners en wil helpen de nieuwe locatie verder vorm te geven?

Vanaf medio zomer wordt onze nieuwbouw locatie Hofje Wendakker In Heerde in gebruik genomen. Een innovatieve verpleegzorglocatie met 12 zorgwoningen, volgens het concept van kleinschalig wonen, voor elk 8 psycho-geriatrische en/of somatische bewoners. De woningen worden gebouwd volgens de visie van Viattence, verwoord vanuit de beleving van de bewoner: “Bijna net als thuis”.

De mens zien, dat is wat wij doen en wat wij willen doen. Niet de aandoening zien, niet teveel in systemen en processen denken en dat voorop stellen. Maar nieuwsgierig zijn naar de bewoner en naar zijn/haar wensen en dat altijd voorop stellen. Eerst de wensen, dan kijken hoe we dat met elkaar kunnen regelen. Als Woonassistent Huishouding ben je een spil in het dagelijkse leven van de bewoners op de woongroep. Naast de boodschappen, het koken van maaltijden en de schoonmaak, voer je ook welzijnstaken uit. Je maakt een praatje, doet een spelletje en kijkt naar wat iemand kan en wil. We doen ons best om van elke dag een waardevolle dag  te maken voor bewoners.

Functie eisen

Wij vragen:

  • Je wilt graag iets betekenen voor bewoners en gaat echt voor hun welzijn.
  • Je kunt zelfstandig werken, hebt overzicht, bent stressbestendig, communiceert goed met bewoners, collega's, vrijwilligers en verwanten/betrokkenen.
  • Je bent flexibel inzetbaar in alle diensten.

Inschaling

Wij bieden:

  • Werk in een zelfstandig team met Helpenden en Verzorgenden IG.
  • Mooi en afwisselend werk en voldoening van je werkdag.
  • Werken vanuit de bedoeling van zorg en veel aandacht voor het welzijn van bewoners.
  • Onderdeel zijn van een informele, resultaatgerichte en mensgerichte organisatie die voorop loopt met haar visie op zorg.
  • Een contract voor 16-24 uur per week, in eerst instantie voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging.
  • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT (FWG 15).

Bijzonderheden

Heb je interesse?

Wij zijn benieuwd naar je CV en motivatie! Solliciteer voor 1 mei via onderstaande button. Op vrijdagmiddag 3 mei is er een wervingsmiddag, waarbij je kennis kunt maken met onze organisatie, de nieuwe woningen kunt bekijken en kan speeddaten met collega's!

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Anne-Marijke Schakelaar, Teamleider locatie Wendhorst/Hofje Wendakker, tel. 06-39012266. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Carolien Kamphof, Recruiter, tel. 06-18407833.

Type Vacature
Organisatie Viattence
Locatie Viattence, in Heerde
Postcode 8181ET
Stad Heerde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 14-04-2019
Reageer voor 01-05-2019
Ingangsdatum 14-04-2019
Nummer 45144
Doorsturen Bekijk PDF

Viattence

Viattence is een zorgaanbieder op de Noord-Veluwe. In het gebied van Vaassen, Epe, Heerde, Hattem en Wezep bieden wij zorg aan voornamelijk ouderen. Onze kernwaarden zijn: zorg, aandacht, warmte, attentie en betrokkenheid. Viattence biedt deze zorg en dienst-verlening in de vorm die het meest overeenkomt met de wensen van de cliënt. Ons uitgangspunt is de gewenste zorg te verlenen in of zo dicht mogelijk bij de vertrouwde woonomgeving van de cliënt. Viattence werkt met acht locaties: -Locatie Wendhorst - Locatie Korteslag - Locatie Turfhorst - Locatie Weidebeek - Locatie De Klaarbeek - Het Ebbenhuis (dagverzorging) - Locatie De Speulbrink - Bloemfontein (dagverzorging) In en vanuit deze locaties worden alle diensten aangeboden. Viattence is HKZ gecertificeerd en voert een erkend mantelzorg-vriendelijk personeelsbeleid.

Meer over Viattence