Woonbegeleider / verzorgende
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Marga Klompé zoekt een woonbegeleider/verzorgende voor woonzorgcentrum Vredensehof.


JIJ bent als woonbegeleider/verzorgende samen met een klein team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van bewoners in de woningen van locatie de Vredensehof. Je zorgt voor een plezierige woonsituatie waarin de bewoners welzijn, veiligheid en ondersteuning bij de dagelijkse zorg vinden. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de bewoners die er wonen en je hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

 

Functie eisen

WIJ vragen van jou minimaal een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG niveau 3 of MMZ 4, uitstroomfase verpleegtechnische vaardigheden en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, je kan verbindend communiceren, kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

 

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze bewoners. Kom jij ons team versterken? Het team zoekt een collega voor 28 uur ter vervanging ziekte en zwangerschapsverlof die tijdelijk het team wil versterken. Hierna is er de mogelijkheid over te gaan tot een contract voor onbepaalde tijd. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en jouw wensen. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt ingeschaald in FWG 35 (min. €1838,- max €2668,-) van de CAO VVT.


Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompé.nl

Heb je vragen?

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Suzan Mengerink en Susan te Paske, verzorgenden

tel. 0543-546382 . Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij afdeling HR, tel. 0544 47 41 00.

Interesse in Marga Klompé en deze vacature? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor maandag 22 april via onderstaande sollicitatiebutton.      

                                                                                                               De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Type Vacature
Intern nummer 251
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie SZMK Woonzorgcentrum Vredense Hof
Postcode 7101LM
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Woonbegeleider
Publicatiedatum 05-04-2019
Reageer voor 22-04-2019
Ingangsdatum 05-04-2019
Nummer 44969

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)