Woonbegeleider De Keizershof
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE WOONBEGELEIDER DE KEIZERSHOF M/V

Voor Woonvorm De Keizershof zijn wij voor de periode van 1 maart 2020 tot 1 augustus 2020, ter vervanging van zwangerschapsverlof, op zoek naar een woonbegeleider voor gemiddeld 24 uur per week. (Over de startdatum is overleg mogelijk).

De Keizershof in Oene is een appartementencomplex waar mensen met een verstandelijke beperking zo zelfstandig mogelijk wonen. In het appartementencomplex wonen ook senioren (al dan niet met een zorgindicatie). Er wordt zorgvuldig gewerkt aan veilig wonen en dagbesteding voor de bewoners. Medewerkers van het team Keizershof zijn verantwoordelijke voor zorgvragen van mensen met een beperking maar kunnen ook door senioren worden aangesproken. Allen hebben een binding met Oene en omgeving en wonen hier in hun vertrouwde omgeving.

Wat ga je doen

Als woonbegeleider lever je een bijdrage aan de uitvoering van individuele persoonlijke plannen. Je hebt daarbij kennis van groepsdynamische processen en kan de onderlinge verhoudingen tussen cliënten vanuit die kennis begeleiden. Samen met cliënten draag je zorg voor een goed woon- en leefklimaat. Je ondersteunt cliënten bij vraagstukken die zij in hun dagelijks leven tegenkomen. Je biedt actief ondersteuning bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënten. Ook organiseer, begeleid en verricht je lichte huishoudelijke en/of recreatieve activiteiten. Daarnaast verricht je teamtaken in het kader van een zelfregulerend team.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die

  • beschikt over een relevante opleiding op minimaal MBO-niveau 3;
  • werkt op basis van eigen kracht van de cliënt;
  • de cliënt actief ondersteunt bij het invulling geven aan zijn/haar levensovertuiging;
  • kennis heeft van groepsdynamische processen en de onderlinge verhoudingen tussen cliënten en vanuit die kennis kan begeleiden;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • in staat is te reflecteren op zijn/haar eigen handelen en een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen heeft;
  • affiniteit en/of ervaring heeft met de doelgroep (grondslag VG en ouderenzorg) en het dorpse, landelijke karakter van Oene;
  • een flexibele werkinstelling heeft en bereid is om volgens rooster te werken in wisselende diensten en onregelmatige werktijden (inclusief slaapdiensten) en ook in het weekend. 

Inschaling

Wat bieden wij

Uiteraard krijg je een inwerkprogramma en de mogelijkheden om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. In ons zelfregulerend team werk je nauw samen met enthousiaste collega’s en kun je gebruik maken van elkaars kwaliteiten. 

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Goed om te weten

Voor vragen kun je contact opnemen met Esther van den Berg (teamcoördinator) op 06-43872299) of rechtstreeks met de locatie Keizershof op 0578-750940.

De eerste gesprekken vinden plaats in week 2 van 2020.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure. Wij vragen bij indiensttreding om een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG).

Niemand werkt toevallig bij De Passerel, dat is een bewuste keuze, dat zie en voel je meteen als je een van onze locaties bezoekt. Bekijk het filmpje van Jasmijn, zij vertelt jou wat het werken bij De Passerel voor haar betekent: https://www.youtube.com/watch?v=YM87TnXJigo#action=share

 Solliciteren

Kun jij niet wachten om deze cliënten te begeleiden en wil jij onderdeel worden van dit zelfregulerende team? Motiveer dan waarom en stuur je brief met motivatie en CV uiterlijk op 30 december 2019, onder vermelding van vacaturenummer 019-104 naar: personeelenopleidingen@de-passerel.nl

Type Vacature
Intern nummer 019-104
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Epe
Postcode 7311 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Woonbegeleider
Publicatiedatum 03-12-2019
Reageer voor 30-12-2019
Ingangsdatum 03-12-2019
Nummer 49955
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

De Passerel biedt met 470 medewerkers zorg aan bijna 1000 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven. We bouwen verder op de fundamenten van vroeger. De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. De samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, is essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten namelijk duidelijk maken. Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan dagbesteding, woon- en werklocaties. Wij bieden onze zorg verspreid over de hele regio aan. Zowel in speciale voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra.

Meer over Stichting De Passerel