Woonbegeleider i.c.m. Ambulant begeleider
Omega Groep

Functieomschrijving

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit. Wil je meer weten over onze visie? Kijk dan eens op www.omegagroep.nl

We hebben een mooie combinatiebaan voor woonbegeleider en ambulant begeleider beschikbaar in de Kop van Overijssel. Voor onze woonlocatie 24-7 zoeken we een nieuwe collega die jongvolwassenen gaat begeleiden in het ontwikkelen van zelfredzaamheid en het organiseren van het dagelijkse leven op twee vaste momenten per dag. Voor de overige uren kun je de combinatie maken met ambulante begeleiding voor jongeren in de regio.
Al met al een afwisselende baan die je kunt inrichten naar jouw wens. Interessant? Lees dan snel verder.

DE BAAN
Op onze locatie 24-7 bieden we begeleiding aan zes jongvolwassenen van 18 t/m 23 jaar met een psychiatrische diagnose, hoofdzakelijk ASS in combinatie met een gemiddeld tot hoge intelligentie. De bewoners verblijven hier maximaal vijf jaar. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en de woonkamer, keuken en badkamer zijn gezamenlijke ruimtes.
Jij gaat de bewoners begeleiden in het ontwikkelen van zelfredzaamheid en het organiseren van hun dagelijkse leven, afgestemd op de persoonlijke hulpvraag vanuit het door jullie opgestelde zorgplan. Je betrekt het netwerk van de bewoner. In samenwerking met de gedragswetenschapper en GZ-psycholoog geef je uitvoering aan het zorgplan en stelt waar nodig bij.
Als begeleider ben je door de week aanwezig op twee vaste momenten in een blok van twee uur (bijvoorbeeld van 11:00 uur tot 13:00 uur en van 17:00 uur tot 19:00 uur). In het weekend wordt dit op maat afgestemd en samen met je collega’s zorg je voor bezetting op locatie.

Het is mogelijk om de baan te combineren met de functie van ambulant begeleider. Als ambulant begeleider ga je aan de slag in een breed werkgebied in Overijssel, Friesland en Drenthe. Je gaat werken met jongeren in de leeftijd tussen 4 en 18 jaar met psychiatrische diagnose en sluit in je begeleiding aan bij hun behoefte. Je kunt hierbij denken aan begeleiding op school, binnen het gezin, aan de ouders, structuurbegeleiding of behandeling.

Jij:

Je kunt op autismevriendelijke wijze communiceren (neutraal en concreet) en hebt een autismevriendelijke houding. Je bent positief ingesteld, geduldig, zoekt naar mogelijkheden en gaat uit van kansen met respect voor de onmacht en onmogelijkheden. Verder:

  • Je bent in het bezit van een relevant diploma op hbo-niveau en een SKJ-registratie;
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan binnen de jeugdhulpverlening;
  • Je bent flexibel beschikbaar;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij:

De uren zijn afhankelijk van jouw wensen nader overeen te komen met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 40/45 (€ 2.025,- tot € 3.289,- bruto o.b.v. fulltime en afhankelijk van de invulling van de functie). Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33%, Persoonlijk Budget Levensfase en een aanvullende reiskostenvergoeding.

Ontmoeten

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Gerjanne Hoorn. Zij is Regiomanager en te bereiken op 06- 23 03 16 55.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur jouw motivatiebrief en cv naar [email protected] onder vermelding van 2022-02 Begeleider 24-7.

Type Vacature
Intern nummer 2022-02
Organisatie Omega Groep
Locatie 24-7
Postcode 8344 XX
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
begeleider ambulant
Begeleider wonen
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 14-01-2022
Reageer voor 28-02-2022
Nummer 73357
Doorsturen Bekijk PDF

Omega Groep

Het gaat om wie je bent Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms heb je een beetje hulp nodig. Geruststellende gedachte is dat dit voor alle mensen geldt. Wat altijd helpt is mensen in je nabijheid die het goed met je voorhebben. Bij Omega Groep staat de ontmoeting tussen mensen dan ook centraal. Deze menselijke ontmoeting is het uitganspunt van alles wat we bij Omega Groep doen. Het appèl wat de ene mens op de andere mens doet vormt de bron van onze relaties. Daarom zijn de erkenning van wat de cliënt nodig heeft om kwaliteit in zijn leven te ervaren èn de erkenning van wat de medewerker nodig heeft om daaraan een bijdrage te kunnen leveren verankerd in de visie van Omega Groep.

Meer over Omega Groep