woonbegeleider NAH
InteraktContour

Informatie

Wil jij aan de slag op een gloednieuwe woonlocatie? Werk je graag met cliënten met hersenletsel? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

Jouw rol

Je biedt zorg en begeleiding aan cliënten, volgens zorgplan. Je ondersteunt bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals eten, wassen en aankleden. Voor iedere client wordt een persoonlijk zorgplan opgesteld en worden doelen geformuleerd. Hierin denk jij actief mee. Welke handelingen wil een cliënt weer zelf kunnen uitvoeren? Waar wil hij of zij aan werken? Als team houd je samen de ontwikkelingen van de cliënt goed in de gaten. Wij stimuleren jou mee te denken en jezelf te ontwikkelen.

Wat wij zo leuk vinden aan het werken in deze functie is dat geen dag hetzelfde is, waardoor je elke dag uitgedaagd wordt om op zoek te gaan naar nieuwe creatieve oplossingen zonder de wensen van de cliënt uit het oog te verliezen. Jouw bijdrage is van essentieel belang voor de kwaliteit van het leven van onze cliënten.

Jouw werkplek

Op de plek van het oude Geert de Leeuwhuis in Enschede komt een nieuwe woonlocatie met 85 ruime, moderne appartementen. De verwachting is dat deze in oktober van 2022 in gebruik genomen gaat worden.

Natuurlijk heten we je graag eerder welkom! Dit gaat in goed overleg. Je komt dan te werken op één van de bestaande woonlocaties in Almelo (Geert de Leeuwhuis) of Enschede (Zuiderval of Perikplein). Op deze manier maak je alvast kennis met een deel van de toekomstige collega's en cliënten.

De 85 nieuwbouwappartementen in Enschede worden waar nodig voorzien van de nieuwste technologische hulpmiddelen. Technologie draagt bij aan de zelfredzaamheid van cliënten en ondersteunt jou als medewerker.

Wat wij bieden

 • direct een vast contract voor 24-32 uur per week
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.110,- tot maximaal €3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een 36-urige werkweek
 • onregelmatigheidstoeslag
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
 • op termijn is het mogelijk om op onze kosten een vervolgopleiding te volgen
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

 • je hebt een zorgdiploma op mbo-niveau 3 of 4 (VIG, MMZ of SPW)*
  • kandidaten met een afgeronde mbo-v-opleiding zijn ook van harte uitgenodigd te reageren op de rol van woonbegeleider. Bij deze rol is het aantal verpleegkundige handelingen beperkt
 • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken (vroege en late diensten, incidenteel een nachtdienst) en weekenddiensten
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe woonbegeleider?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met dinsdag 18 oktober aanstaande.
Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Diny Ruessink, teammanager, op 06-51253016.

Meer informatie over de nieuwe locatie in Enschede bekijk je hier


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, nieuwe woonlocatie Geert de Leeuw in Enschede
Postcode 7543 BL
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige
Verzorgende niveau 3
Verzorgende IG
Publicatiedatum 21-09-2022
Reageer voor 19-10-2022
Nummer 114109

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour