woonbegeleider NAH
InteraktContour

Informatie

Ben jij iemand met ervaring in het verlenen van ADL-zorg? Stroop jij graag de mouwen op en pak je door zonder de wensen van de bewoner uit het oog te verliezen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Jouw rol

Je biedt zorg en begeleiding aan cliënten, volgens zorgplan. Je ondersteunt bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals eten, wassen en aankleden. Samen met de zorgregisseur wordt een persoonlijk zorgplan opgesteld en worden doelen geformuleerd. Welke handelingen wil een cliënt weer zelf kunnen uitvoeren? Waar wil hij aan werken? Als team houd je samen de ontwikkelingen van de cliënt goed in de gaten en je trekt, indien nodig, tijdig aan de bel.

Jouw werkplek

Jij gaat aan de slag op woonlocatie Spikvoorde. De locatie bestaat uit 16 appartementen en is gelegen in een gezondheidscentrum in de wijk De Vijfhoek in Deventer. Wij bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg aan 16 cliënten. Ze beschikken over een eigen appartement. Van ons krijgen ze zorg en begeleiding, zodat ze het maximale uit hun leven halen. Naast de zorg en begeleiding wordt er ook dagbesteding op locatie aangeboden.

Je komt te werken in een team van ongeveer 18 collega's. Zij zijn begeleider, zorgregisseur of locatie-assistent en werken op een prettige manier samen. De zorg is verdeeld over verschillende zorgroutes en daar zijn jullie samen verantwoordelijk voor.

Wat wij bieden

  • direct een vast contract voor 28 uur per week
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.110,- tot maximaal €3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een 36-urige werkweek
  • onregelmatigheidstoeslag
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

  • je hebt minimaal een diploma op mbo-niveau 3 of 4 (MMZ of SPW). Het hebben van een diploma als Verzorgende IG of Verpleegkundige is een pre.
  • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken, zoals vroege en late diensten, slaapdiensten en weekenddiensten
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe woonbegeleider?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met woensdag 28 september aanstaande.
Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Tineke Hollander, senior begeleider, op 0570-502540.

Meer informatie over woonlocatie Spikvoorde bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Spikvoorde in Deventer
Postcode 7425 RJ
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Begeleider wonen
Begeleider niveau 3
Verzorgende IG
Nachtbegeleider
Verzorgende niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 14-09-2022
Reageer voor 29-09-2022
Nummer 113963

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour