Woonbegeleider Sint Maartensweg/Brinklaan
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE WOONBEGELEIDER  SINT MAARTENSWEG/BRINKLAAN 

32 uur

Wat ga je doen
Jij versterkt het team Sint Maartensweg/Brinklaan door een bijdrage te leveren aan de uitvoering van individuele zorgplannen. Dit doe je door ondersteuning en begeleiding te geven bij activiteiten in het dagelijks leven, bij vraagstukken die de cliënten in hun dagelijks leven tegenkomen en bij de uitvoering van ontspannende activiteiten.  

Het begeleiden staat op de voorgrond en je bent in staat rust en duidelijkheid te bieden. In deze functie ben je voortdurend aan het observeren, signaleren en schakelen tussen de verschillende ontwikkelingsniveaus en de daarbij behorende begeleidingsstijlen. Je hebt een ondersteunende rol bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënten. Daarnaast verricht je teamtaken binnen een zelfregulerend team. 

Waar ga je werken?
Op de woonvorm Sint Maartensweg/Brinklaan wonen cliënten (30 – 65 jaar) met een matig tot ernstig verstandelijke beperking met bijkomende gedragsproblematiek. De woonvorm bestaat uit twee naast elkaar liggende locaties. Aan de Sint Maartensweg wordt begeleid vanuit het appartement van de bewoner en op de Brinklaan staat het gezamenlijk wonen meer centraal.

Functie eisen

Wat breng je mee
Je werkt graag samen, kan goed observeren en je inspireert collega’s met je positieve mindset. Daarnaast heb je:

 • een relevant MBO 3 diploma;
 • een flexibele werkinstelling en ben te werken in wisselende diensten, onregelmatige werktijden, slaap- en weekenddiensten. 

Inschaling

Als Woonbegeleider bieden we jou:

 • een salaris tussen de € 2178,- en € 3105,- (FWG schaal 35), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • een dertiende maand;
 • direct een vast contract;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of maaltijdboxen van HelloFresh;
 • bewoners en collega’s die blij zijn om jou te zien.

Bijzonderheden

Wie is De Passerel
Een stichting die als werkgever een eenheid vormt samen met de cliënten, ouders/verwanten en alle collega’s. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. Dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Zowel thuis, op onze woonlocaties als in de wijk. Daarnaast bieden we ook (arbeidsmatige) dagbesteding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Meer informatie
Wil je meer weten? Bel met Iris Haak of Inge Prins op 0578-676010.

Solliciteren?
Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Het vacaturenummer is 023-28.

Wees er snel bij, want vinden we een geschikte kandidaat dan sluit de vacature eerder.

We vinden het belangrijk om onze cliënten en collega’s een veilige en professionele omgeving te bieden. Daarom is het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers en het aanleveren van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van onze procedure.     

Type Vacature
Intern nummer 023-28
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Epe
Postcode 7336 BC
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 15-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Ingangsdatum 15-05-2023
Nummer 120052
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel