Woonbegeleider/verzorgende IG
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Heb je een groot hart voor ouderen? Word jij enthousiast van een uitdagende zorgfunctie waarbij je verzekerd bent van dagelijks contact met bewoners, waarbij je hen ondersteunt in passende zelfredzaamheid? Dan zoeken wij jou voor onze locatie Stegemanhof !

 

JIJ draagt samen met je collega’s van locatie Stegemanhof zorg voor een plezierige daginvulling voor de cliënten waarin zij rust, veiligheid en structuur vinden. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt de cliënten door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan en in de doelstellingen van Marga Klompé. Je coördineert en organiseert het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten en draagt hiervoor de verantwoordelijkheid. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.
 

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze bewoners. Wil jij hier graag een bijdrage aan leveren? Kom dan ons team versterken!  We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.
 
Je wordt als Woonbegeleider/Verzorgende IG ingeschaald in FWG 35 (€ 1.902 – € 2.762 o.b.v. 36 uur). Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:

  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • diversiteit in zorg(werkzaamheden) en een open werksfeer;
  • een team met hele leuke collega’s;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, aanschaf digitale middelen met eindejaarsuitekering, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.  

Bijzonderheden

Heb je vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag wat meer weten? Neem dan gerust contact op Margret Schout (regieverpleegkundige) via 06-51573192 (dinsdag, woensdag en donderdag).

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Simone Venderbosch of Dulcia Ruesink van de afdeling HR Services, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (ochtenduren) of per mail recruitment@szmk.nl

 
Interesse in Marga Klompé?
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk.


 Deze vacature staat tegelijkertijd in-en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. 

Type Vacature
Intern nummer 2020-096
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie Stegemanhof
Postcode 7122CG
Stad Aalten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-07-2020
Reageer voor 24-08-2020
Ingangsdatum 24-07-2020
Nummer 54000

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)