Woonbegeleider/verzorgende
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?

Ben jij op zoek naar een baan als verzorgende IG in een woonzorgcentrum dat zich kenmerkt door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer? Marga Klompé zoekt voor verschillende diensten per week (waaronder ook af en toe een nachtdienst) een Verzorgende IG voor onze locatie in Beltrum.

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma verzorgende IG. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op en bouw je jouw werk op vanuit goede zorg-leefplannen? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Lees dan vooral verder.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Wonen en zorg gecombineerd, dat is De Hassinkhof. Het gebouw ligt in het kloppend hart van Beltrum, naast de kerk, en is onderdeel van Kulturhus Beltrum. Het huis kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De cliënten worden hier omringd met persoonlijke en betrokken zorg die nét even verder gaat. Hierdoor voelen zij er zich snel thuis. In De Hassinkhof worden veel activiteiten georganiseerd. Door de verbinding met het Kulturhus Beltrum komt jong en oud er over de vloer en heeft het huis een open karakter. Zo halen we het beste uit elk moment.

Inschaling

Woonbegeleider/verzorgende (IG) WZC/GW
 het salaris is ingedeeld in de CAO VVT schaal FWG 35 (€ 2.266,72 - € 3.025,81)
 arbeidsduur gemiddeld 24 uur per week
 je krijgt een contract voor onbepaalde tijd
 je wordt flexibel ingezet in het woonzorg centrum of bij groepswonen
 wij bieden jou diversiteit in zorg(werkzaamheden),een open werksfeer èn een team met hele leuke collega’s;
 8% vakantiegeld en 8,33 % eindejaarsuitkering;
 je prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, aanschaf digitale middelen (telefoon, laptop, tablet) met eindejaarsuitekering, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Bel dan met Sandra Veerbeek (Regiomanager Aalten-Bredevoort-Beltrum) via 06-23400787. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het team recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected].

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 1 juli a.s. in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 468
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum Hassinkhof
Postcode 7156LL
Stad Beltrum
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 28-03-2023
Reageer voor 01-07-2023
Ingangsdatum 28-03-2023
Nummer 118902

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)