Woonbegeleider/verzorgende nachtdienst, Groenlo, WZC
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Over jou 

Wij zoeken voor onze locatie De Molenberg in Groenlo een vaste Woonbegeleider/Verzorgende voor de nachtdiensten! Wil jij meer weten en heb je interesse? Lees de vacature en kom bij ons werken!

Jij bent als woonbegeleider/verzorgende samen met een team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van de bewoners. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. Je verzorgt en begeleidt de bewoner door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan. Je zorgt ervoor dat deze aansluit bij de behoeften van de cliënt en hebt contact met de collega’s voor de afstemming van de optimale zorg. Je komt te werken op afdeling Lasonder (woonzorgcentrum).

Over ons 

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Functie eisen

Wij vragen van jou een MBO opleidingsniveau, met een diploma Verzorgende IG. Je bent inzetbaar als onze vaste nachtdienst. Het gaat om ongeveer 3 nachtdiensten per week. Uiteraard is meer werken/meer uren bespreekbaar! Je durft verantwoordelijkheid te nemen, kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

Ook zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken?
Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:
- Een contract voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 24 uur per week;
- Je wordt als woonbegeleider/verzorgende ingeschaald in FWG 35 (€ 2.135 - € 2.937) van de CAO VVT;
- een team met hele leuke collega’s;
- doorgroeimogelijkheden;
- 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;
- prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, aanschaf digitale middelen met eindejaarsuitekering, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Heb je vragen? 

ctie kun je bellen met Peter Stevens (Regiomanager) op 06-23665149 of mailen naar [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het team recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected] Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Heb je een momentje? 

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 329
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie De Molenberg
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-06-2022
Reageer voor 04-07-2022
Ingangsdatum 15-06-2022
Nummer 111759

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)