Woonbegeleiders/verzorgenden (PG afdeling)
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Jij bent als woonbegeleider/verzorgende samen met je teamleden van de afdeling verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van onze cliënten. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

Wij vragen van jou een mbo opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

Samen zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze bewoners. Je wordt als woonbegeleider/verzorgende ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT (€1.838,58 – €2.668,93).  Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd, 20-24 u per week. Heb jij andere wensen? Neem dan even contact met ons op. We vinden het ook leuk als je een keertje mee wilt lopen om kennis te maken met ons team en onze cliënten.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:

  • diversiteit in zorg en een open werksfeer;
  • een team met hele leuke collega’s;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.  

Bijzonderheden

Heb je vragen? 
Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Marco Jong, regiomanager De Hoge Weide, via 06-57 99 88 25 of de collega’s van de planning via planning.nettelhorst@szmk.nl of planning.ampsen@szmk.nl.

Heb je vragen rondom de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling HR bereikbaar via tel. 0544-47 4100.

Interesse in deze uitdagende functie?
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 7 februari 2020 via onderstaande sollicitatiebutton. Lopende de procedure zullen wij kandidaten direct uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Word jij één van onze nieuwe collega’s?

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie vind je op onze website: www.margaklompe.nl

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 421
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis De Hoge Weide
Postcode 7241GR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-12-2019
Reageer voor 07-02-2020
Ingangsdatum 01-01-2020
Nummer 50167

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)