Woonconsulent | Regio Gelderland
Zorggroep Sint Maarten

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! Ter versterking van het team verhuur zoeken we dé spil in het verhuurproces binnen de regio Gelderland.  Wij bieden we je:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

We vinden het niet alleen belangrijk dat jij met een lach op je gezicht naar je werk gaat, maar zien het ook als onze uitdaging dat onze bewoners en huurders veilig en plezierig kunnen wonen. Mocht het tussen ons klikken, dan ben jij ons visitekaartje richting al onze huurders.

Als woonconsulent ben je het persoonlijke aanspreekpunt op de locatie voor al onze huurders en verantwoordelijk voor het begeleiden van de cliënt gedurende het gehele verhuurproces. Samen met de collega’s van de servicedesk wonen zorg je ervoor dat alles voor onze huidige en nieuwe huurders vanaf het eerste contactmoment tot in de puntjes is geregeld.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars:

 • Je hebt minimaal een mbo werk- en denk niveau;
 •  Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een verhuurorganisatie;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met onze doelgroep;
 •  Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken en zoekt hierin de verbinding;
 •  Je zet graag je tanden in nieuwe dingen en denkt in mogelijkheden;
 • Je kijkt altijd naar wat beter kan en durft dit ook te doen;
 • Je bent een enthousiaste en energieke persoonlijkheid.

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 45, afhankelijk van je achtergrond en ervaring. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en solliciteer voor 1 juli a.s. via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Ayla Stoppels, teamcoach wonen, of Willem Ossewaarde, coördinator servicedesk wonen telefonisch bereikbaar via tel: 06-22929036 (Ayla) en 06-20483951 (Willem).

Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.

Om alvast te noteren:

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 6 juli tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer GL-05
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Leefwerkgemeenschap Gelderland
Postcode 7241AR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ayla Stoppels, teamcoach wonen, of Willem Ossewaarde, coördinator servicedesk wonen telefonisch bereikbaar via tel: 06-22929036 (Ayla) en 06-20483951 (Willem).
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 02-06-2021
Reageer voor 30-06-2021
Ingangsdatum 02-06-2021
Nummer 68686

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten