Woongroepbegeleider VIG Het Liefferdinck team Archem
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen woonzorglocatie Het Liefferdinck team Archem, hebben wij per 1 november een vacature voor een woongroepbegeleider-VIG, voor onbepaalde tijd met in achtneming van een proeftijd van 2 maanden.
Wij hebben 8 appartementen en 1 ELV kamer op onze afdeling waar zowel verpleeg- als verzorgingshuisbewoners wonen.
We werken met de visie net als thuis, waarin ook de visie van Jos Cuyten wordt meegenomen.
Bij deze nieuwe kleinschalige en persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-het-liefferdinck-team-archem/ 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken.
Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden.

Onze zorgvragers vormen een hechte groep, iedereen is welkom in onze huiskamer, wij zijn daarom op zoek naar een gezellige en creatieve collega, het is van belang dat je actief op de werkvloer bezig bent maar gelijktijdig in staat bent om gezelligheid aan te brengen in onze huiskamer.

Je bent een empatisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.
De omgang met onze bewoners vraagt om een inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft. Je bent collegiaal, sociaal en flexibel. Je bent bereid om alle diensten te werken inclusief de huiskamer en nachtdiensten.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-het-liefferdinck-team-archem/ 

Inschaling

Je salaris is FWG schaal 40 conform de CAO VVT.
Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-het-liefferdinck-team-archem/ 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 18-07-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 22-08-2022
Nummer 112636
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent