Woongroepbegeleider VIG locatie Hoge Es Nijverdal team Palthe
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen woonzorglocatie de De Hoge Esteam Palthe, hebben we een vacature voor een woongroepbegeleider verzorgende-IG. Op onze kleinschalige locatie hebben we te maken met verschillende doelgroepen van in totaal 7 kamers. 

We werken met de visie net als thuis, waarin ook de visie van Jos Cuyten wordt meegenomen. 

Bij deze nieuwe kleinschalige en persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past. 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. Wil jij (mede) eigenaar zijn van het zorgproces en zelf actief mee denken? Dan pas jij bij ons. Kernwoorden die jou beschrijven zijn energiek, samenwerken en oppakken. Je bent flexibel met betrekking tot uren in inzetbaarheid en je hebt plezier in het werken met ouderen die jouw hulp nodig zijn.  

Inschaling

Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je kunt bezig zijn in de volle breedte van je vak. Je hebt alle vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen. Wat je van ons kunt verwachten, is een hoge mate van vertrouwen! Je salaris is conform FWG schaal 40 CAO VVT. Wij bieden je een dienstverband voor 7 maanden met 1 maand proeftijd, daarna kans op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

 Meer informatie en solliciteren? 

Voor meer informatie kun je terecht bij Janien Tijhuis of Joy Estie via de mail J.Tijhuis@zorgaccent.nl of via J.Estie@zorgaccent.nl 

Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

De gesprekken vinden plaats op 25 Maart 2019.

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent diverse locaties
Postcode 7603AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-03-2019
Ingangsdatum zo snel mogelijk
Reageer voor 21-03-2019
Nummer 44238
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent