Woongroepbegeleider VIG team De Dinkel
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen team De Dinkel van afdeling Schulenborgh op locatie Krönnenzommer, is er zo spoedig mogelijk een vacature voor een woongroepbegeleider VIG voor onbepaalde tijd voor 20-24 uur met een proefperiode van 2 maanden. Wij zijn een PG-afdeling en werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner de zorg die het beste bij hem/haar past.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-team-de-dinkel/   

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-ig.
Je bent bereid om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren, in een zelfsturend team.
Een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.
Een gemotiveerde houding zodat zelfsturing tot een succes kan leiden samen met de andere teamleden.
Je kunt zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team werken.
Je bent bereid om binnen een zelfsturend team taken op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt.
De omgang met onze bewoners met een psychogeriatrische zorgvraag, vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen voelt. Je vindt het leuk om je hierin te verdiepen om zo de zorg, samen met de familie van onze bewoner te optimaliseren en om de bewoner het gevoel te geven dat hij/zij zelf de regie heeft over zijn/haar leven.
Daarnaast ben je flexibel en bereid om alle voorkomende diensten te werken, inclusief de nachtdiensten.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-team-de-dinkel/   

Inschaling

Wij bieden je als team een open sfeer, waarin eenieder op zijn of haar eigen manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen en een eigen inbreng heeft. Je kunt jezelf zijn in ons team. De organisatie biedt volop mogelijkheden voor scholing. Je salaris is afhankelijk van je ervaring conform de CAO VVT FWG schaal 40 voor verzorgende-IG.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-team-de-dinkel/   

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-03-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 11-04-2023
Nummer 118558
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent