Woongroepbegeleider VIG team De Parallel De Magnolia
ZorgAccent

Functieomschrijving

Team De Parallel De Magnolia zoekt per ingang van 1 februari een woongroepbegeleider verzorgende IG voor 12 uur per week.
Het gaat om een functie waarbij je om de week twee nachtdiensten werkt, dit zou dan vaak gaan om dezelfde dagen (maandag en dinsdag) maar dit zou ook af en toe anders kunnen zijn.
Op de woonzorg locatie De Parallel, De Magnolia wonen 16 cliënten. Waaronder ook cliënten met een somatische indicatie en/ of cognitieve stoornissen. Dit vergt een flexibele inzet maar zorgt er ook voor dat de zorgbehoefte zeer divers is.
Wij werken met de visie net als thuis bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner de zorg die het beste bij hem/ haar past.
In de nachtdienst werk je ook op afdeling De Bloemenhof hier wonen 14 cliënten, s 'nachts werk je samen met een collega van een andere afdeling.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-team-de-parallel-de-magnolia/   

Functie eisen

Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG. We verwachten dat je zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt.
Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor een nieuwe ontwikkelingen. De omgang met onze bewoners vraagt om inlevingsgevoel, zodat de bewoners zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert een thuis gevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft. Je ondersteunt de bewoner om zelf actief te werken aan het onderhouden van zijn/haar mogelijkheden. Hierbij kijk je goed naar wat de bewoners zelf kan en waar overname van zelfzorgactiviteiten noodzakelijk is.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-team-de-parallel-de-magnolia/   

Inschaling

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd, het salaris is afhankelijk van ervaring. Het is ingeschaald is FWG schaal 40 conform de CAO VVT.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-team-de-parallel-de-magnolia/   

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-11-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 08-12-2022
Nummer 115120
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent