Woongroepbegeleider VIG/Verpleegkundige De Blenke team Klepperburen
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen team de Klepperburen op locatie de Blenke in Hellendoorn is vanaf 1 september een vacature voor een woongroepbegeleider VIG/verpleegkundige. Wij werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener en mantelzorger centraal. Zo krijgt de bewoner de zorg die het beste bij hem/haar past.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-verpleegkundige-de-blenke-team-klepperburen/  

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG of verpleegkundige. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden.
Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.
De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel en biedt structuur, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.
Daarnaast ben je flexibel en bereid om in alle diensten te werken.
Wij vragen van je om alle diensten te werken inclusief de nachtdiensten.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-verpleegkundige-de-blenke-team-klepperburen/  

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van woongroepbegeleider VIG FWG schaal 40 en voor verpleegkundige FWG schaal 45 conform de CAO VVT. Wij bieden je als team een open sfeer, waarin eenieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd met de kans op een verlenging.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-verpleegkundige-de-blenke-team-klepperburen/  

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 25-04-2023
Reageer voor 01-06-2023
Ingangsdatum 25-04-2023
Nummer 119628
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent