Woonwelzijnsassistent
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij ook jouw steentje bijdragen in het leven van onze oudere cliënten?
 • Vind jij het leuk om contact met de cliënten te combineren met huishoudelijk werk?
 • Kun jij zelfstandig werken en weet je van aanpakken?

Dan komen we graag met jou in contact!

Voor het Reggedal in Enter zijn we op zoek naar een enthousiaste en sociale collega! Met veel liefde draag jij als Woon-welzijn assistent zorg voor onze cliënten met zowel een PG als somatische zorgvraag. Jij zorgt ervoor dat de algemene ruimten en de appartementen van de cliënten goed schoon zijn. Een beetje poetswerk? Hier draai jij jouw handen niet voor om! Daarnaast zorg je voor het maken van ontbijt, een kop koffie of de lunch van je client zodat zij hier op hun gemak van kunnen genieten. 

Tijdens jouw werkzaamheden vind jij het leuk om een praatje te maken met cliënten. Je toont je interesse en biedt ze een luisterend oor. Hierdoor voelen je cliënten zich op hun gemak bij jou. Door jouw persoonlijkheid zijn cliënten blij zijn om jou weer te zien!

Je houdt van contact met mensen, maar houdt ook erg van orde en netheid.
Samen met jou kijken we naar een prettig rooster. Jouw diensten zijn alleen overdag de ochtenden van 8:00 tot 13:00 uur.

Klinkt als een leuke uitdaging, toch?

Wie ben jij

 • Je weet van aanpakken en werkt nauwkeurig
 • Jij kan goed zelfstandig werken en ziet het werk liggen
 • Je ondersteunt graag de verzorgenden en verpleegkundigen
 • Jij bent met jouw humor, vrolijkheid en jouw stralende persoonlijkheid iemand waar onze cliënten naar uitkijken 
 • Een zorgdiploma? Die heb je voor deze functie niet nodig!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor onze cliënten
 • Een belangrijke rol in een team met betrokken, gedreven en gezellige collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 15 maximaal € 2.271,94 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, Carintreggeland Huis Het Reggedal
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vac[email protected]
Functie(s) Woon-welzijnsassistent
Publicatiedatum 22-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Ingangsdatum 22-05-2023
Nummer 120187

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland