Woonwelzijnsassistent tijdens de zomermaanden, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Maak jij graag écht contact met mensen? 
 • Wil jij tijdens de zomermaanden de zorgprofessionals ondersteunen?
 • Heb jij affiniteit met huishoudelijke werk?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor onze locatie Titus Brandsmahof in Almelo hebben we tijdens de zomermaanden ruimte voor meerdere woonwelzijnsassistentes. De cliënten hebben natuurlijk elke dag een schone leefomgeving nodig en daar zorg jij voor. Je zorgt dat de algemene ruimten en de persoonlijke kamers schoon zijn. Je verricht deze werkzaamheden in de kamers en de algemene ruimten van de locatie. Afhankelijk van de zelfredzaamheid van de client geef je de planten water, ruim je op, maak je de bedden op, maak je schoon, help je met de afwas. Gedurende deze werkzaamheden vind jij het leuk om een praatje te maken met de cliënten. Jij bent iemand die een luisterend oor kan zijn voor de client. Jij bent iemand die samen met de cliënt bepaalt welke werkzaamheden gedaan moeten worden. Jouw persoonlijkheid maakt dat de cliënten blij zijn om jou weer te zien!

Je bent iemand die sociaal is en je bent in staat om mee te denken met je collega zorgprofessionals. Je houdt van het contact met de mensen, maar houdt ook erg van orde en netheid. De diensten zijn veelal in de ochtenden, waarbij je zowel doordeweeks als in het weekend ingeroosterd kan worden. Tijdens de zomermaanden hebben we de voorkeur voor kandidaten die tussen de 16 a 20 uur per week zouden willen werken.

Wie ben jij?

 • Je wilt graag een waardevolle betekenis zijn voor de cliënten
 • Je weet van aanpakken en je werkt nauwkeurig
 • Je kunt zelfstandig werken en ziet het werk liggen
 • Jij bent met jouw humor, vrolijkheid en je stralende ogen iemand waar onze cliënten naar uitkijken
 • En je bent flexibel beschikbaar, ook in het weekend

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Samenwerken met je gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.271,94 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over.

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Bijzonderheden

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

 Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters, e-mail: [email protected] 
Functie(s) Afdelingsassistent
Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109770

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland