Zomerkrachten 2021!
Frion

Functieomschrijving

Hey! Wil jij deze zomer verder kijken dan je online wereld? Kom ervaring op doen als zomerkracht!

Ben jij bezig met een zorgopleiding óf heb jij je diploma al op zak?

Je ondersteunt onze woongroepen en organiseert activiteiten voor cliënten met een verstandelijke beperking. Zo ben je van betekenis voor anderen én daarnaast verdien je ook nog eens lekker! Waar wacht je nog op?

Meld je dan nu aan bij Frion als zomerkracht!
Aanmelden kan tot en met 30 april 2021. Dit mag via Whats App: 06 3099 0328 of via de sollicitatiebutton onder aan deze vacature.

Functie eisen

  • Volg jij een opleiding in de zorg op niveau 4 of hoger of heb jij al een opleiding afgerond?
  • Kun jij deze zomer op flexibele tijden werken?
  • Ben jij in ieder geval beschikbaar in de weken 30, 31 en 32 (of minimaal twee daarvan)?
  • En wil jij € 11,28 bruto per uur verdienen (exclusief onregelmatigheidstoeslag)?

Inschaling

Vervolgstappen:
De zomerperiode loopt bij Frion vanaf 1 juli 2021. Nadat je je hebt aangemeld, willen we graag met je je kennismaken. Is er een match tussen jou en Frion? Dan zullen wij jou daarna koppelen aan een van onze locaties.

 Direct solliciteren op deze functie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Verschillende locaties, Zwolle
Postcode 8021ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Uren van 3
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 12-03-2021
Reageer voor 30-04-2021
Ingangsdatum 12-03-2021
Nummer 59872
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion