Zomerkrachten in de zorg ZGR
ZGR

Wat ga je doen?

Voor onze woonzorglocaties en thuiszorg zijn wij op zoek naar vakantiekrachten in de zorg. Je gaat naast je studie als zorgmedewerker aan de slag! Je begeleidt en verzorgt onze cliënten op basis van het zorgleefplan. Samen met je collega’s zet jij je in om onze bewoners een fijne dag te bezorgen.

Wat verwachten wij van jou?

Bij ZGR werken we door te luisteren met ons hart. Wij staan voor goed leven in het hart van Salland. Wat dat is bepalen onze cliënten. Als medewerker ben je benieuwd naar ieders persoonlijke verhaal. Want aan dat verhaal lever jij een belangrijke bijdrage.
Je volgt een opleiding in de zorg en je bent bij voorkeur 3e jaars verzorgende-IG of verpleegkundige of 2e jaars HBO-V student.
Je kunt laten zien dat je de basisstage en ADL-module hebt afgerond. 
Je wilt naast je studie ervaring opdoen én daar ook nog voor betaald krijgen. Je vindt het leuk om met oudere mensen te werken en hen een mooie dag te bezorgen. Je bent komende zomer minimaal 3 weken beschikbaar om te werken.

Wat bieden wij?

Maatwerk
We kijken graag samen met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit is onder andere afhankelijk van jouw beschikbaarheid komende zomer maar wellicht ook in de periode daarvoor en/of daarna. Voor ons is het van belang om te weten welke periode en welke dagen/dagdelen je beschikbaar bent.

En verder….
Wij bieden een bruto maandsalaris conform CAO VVT afhankelijk van jouw studieniveau en ervaring.
Ook heb je recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Voor onze werknemers heeft ZGR korting op diverse schade- en zorgverzekeringen geregeld.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om extra praktijkervaring op te doen. Je krijgt een 'maatje' voor al jouw vragen vanaf het moment dat je bij ons start. Je bouwt al een solide netwerk op om na je studie je droombaan te vinden en het staat ook nog eens heel goed op je CV!

Spreekt bovenstaande jou aan en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan?
Dan nodigen we je van harte uit rechtstreeks te solliciteren op de vacature door te klikken op de button “solliciteren”. De sluitingsdatum van deze vacature is 1 juni 2023.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR, diverse locaties
Postcode 8102EA
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Voor vragen en inlichtingen over deze vacature kun je terecht bij Marlies Vloetgraven en Astrid Alferink, zij zijn bereikbaar via [email protected]
Functie(s) Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 23-02-2023
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 118061
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

ZGR staat voor aangenaam, vitaal en zelfredzaam ouder worden in het hart van Salland. We geloven in persoonlijke aandacht, eigen regie en noaberschap. Dat zijn onze kernwaarden. Medewerkers herkennen zich als onderdeel van de gemeenschap. In de zorg van ZGR gaat het over het levensverhaal en de persoonlijke wensen en behoeften van de individuele cliënt. Wij luisteren naar de cliënt en vertalen hun behoeften naar passende zorg. Ieder mens heeft immers een ander levensverhaal en een ander beeld over zijn/haar oude dag.

Meer over ZGR