Zonneschijn 2: Groepsbegeleider met ambitie (24 tot 32 uur per week) in Arnhem
Elver

Natuurlijk heb je de ambitie om de behoefte van onze bewoners centraal te stellen. En weet je door ervaring wat het is om zelfstandig te werken en je begeleidingsstijl aan te passen. Heb je ook de ambitie om te groeien, kom dan in dit team waar wij je open houding, je objectiviteit en je inbreng op waarde schatten. Moeilijk verstaanbaar gedrag van bewoners haalt het beste in je naar boven, zodat je niet het probleem ziet maar juist de vraag.

Arnhem Noord wordt jouw standplaats. Omringd door nog twee teams die ook klaarstaan voor je wanneer we elkaar nodig hebben. Oh en detail, het ligt ook nog in een prachtige groene omgeving.

Op welke locatie ga je aan de slag?
Er wonen tien bewoners in de leeftijd van 28 tot 62 jaar. Ze hebben een matige tot lichte verstandelijke beperking. Met allemaal een individuele zorgvraag waar we alle aandacht voor hebben.

Lees deze blog van Melissa om erachter te komen hoe een dag van een begeleider er op Zonneschijn 2 uitziet.

Onze missie

Dat we als team elkaar in onze kracht zetten zodat de bewoners iedere dag opnieuw weten dat ze gehoord worden, veilig zijn en ons kunnen vertrouwen.

Onze ambitie

De beste zorg realiseren voor de mensen die bij ons wonen. En om als team bezig te blijven om elke denkbare verbetering te realiseren. Samen met bewoners en verwanten.

 

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3, 4 of 5. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work of Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH).

Inschaling

Wat bieden wij jou?

  • Je werkt 24 tot 32 uur per week.
  • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
  • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
  • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan of een tablet. Daarnaast hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
  • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.800,- en € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

    Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Bijzonderheden

Vervolg?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega’s van Zonneschijn 2 via zonneschijn2@elver.nl of 06 22 71 06 03.

Je hebt tot dinsdag 2 juni 2020 de tijd om te reageren op deze vacature.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen binnen het team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.
Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Zonneschijn 2
Postcode 6816 PD
Stad Arnhem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zonneschijn 2 via zonneschijn2@elver.nl of 06 22 71 06 03
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 19-05-2020
Reageer voor 02-06-2020
Nummer 52975
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver