ZORGASSISTENT / VERZORGENDE IG / VERPLEEGKUNDIGE FLEXPOOL OUDERENZORG
Saxenburgh

Functieomschrijving

Wil jij een goede werk-privé balans? Ervaring opdoen met diverse doelgroepen en op verschillende locaties in samenwerking met onze zorgprofessionals werken?

Dit kan binnen onze flexpool Ouderenzorg in de functie van verzorgende IG of verpleegkundige!

Ook als je nog niet klaar bent met school of nog zoekende bent naar waar jouw uitdaging ligt, dan ben je bij ons welkom. Binnen de flexpool word je ingewerkt op afdelingen /locaties naar keuze en wordt je inzet bepaald door jouw biedingen.

Wat houdt het werken in de flexpool precies in?
Werken in de flexpool houdt in dat je werkt binnen de flexpool en niet vast op een afdeling. Je krijgt een vast aantal uren waarmee je de tekorten op de afdeling naar jouw keuze en/of waarop je bent ingewerkt oplost. Je krijgt ongeveer 6 weken van te voren je rooster op basis van jouw beschikbaarheid en geboden diensten. Je kunt eventueel meer werken door op vrij gekomen diensten te bieden. Ook kun je benadert worden met de vraag of je voor bijvoorbeeld een aantal maanden naar een afdeling wil om daar een zwangerschapsverlof op te vullen. Dan word je mee geroosterd met het team, maar je blijft je een medewerker van de flexpool.

We werken met een digitaal plansysteem waarbij je via een app diensten kan bieden en je rooster kunt inzien.

Flexpool
De Flexpool is verdeeld in 3 gebieden, namelijk Flexpool Hardenberg, Flexpool Ommen en Flexpool Gramsbergen/Coevorden. In een gesprek vertellen we je graag meer over de diverse locaties en kijken we graag welk gebied bij je past.

Wat bieden wij jou?
Een contract met uren in overleg, naar aanleiding van je beschikbaarheid.
Bijvoorbeeld 8-12-16-20-24 uur per week.

Functie eisen

Verzorgende IG- Minimaal een afgeronde opleiding tot verzorgende IG niveau 3.

Verpleegkundige: Minimaal een afgeronde opleiding tot verpleegkundige en inschrijving in het BIG-register.

Zorgassistent: Je bent bezig met een opleiding in de zorg.

Je bent flexibel, en hebt geen probleem met onregelmatige diensten.

Inschaling

Als Verzorgende-IG bedraagt het salaris op basis van je ervaring minimaal €1.838,58 en maximaal €2.668,93 volgens CAO VVT, FWG 35.

Als Verpleegkundige bedraagt het salaris op basis van je ervaring minimaal €2.338,08 en maximaal €3.153,90 volgens CAO VVT, FWG 45.

En ben je nog in opleiding dan krijg je uitbetaald volgens CAO VVT, FWG 25.

Bijzonderheden

Wil je meer weten?
Mail naar coordinatorflexpool@sxb.nl, en geef je vraag en telefoonnummer door, dan wordt je zo snel mogelijk teruggebeld.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.           

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat deze als Spam wordt aangezien!

Type Vacature
Intern nummer V.20.027
Organisatie Saxenburgh
Locatie Flexpool Ouderenzorg
Postcode 7771 CE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij de coördinatoren Flexpool: Leanne van Luik en Marjan Stolk via coordinatorflexpool@sxb.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-03-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-10-2020
Nummer 51931
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh