Zorgbemiddelaar Huishoudelijke Hulp BV
ZorgAccent

Functieomschrijving

In verband met uitbreiding van ons team Zorgbemiddelaars zijn wij op zoek naar een

Zorgbemiddelaar ZorgAccent Huishoudelijke Hulp

Net als jij en ik, willen ook onze cliënten het liefst zoveel mogelijk hun eigen leven leiden, in hun eigen vertrouwde omgeving. Thuis is dé plek waar ze zichzelf kunnen zijn. Alleen, met familie of vrienden. En wanneer er huishoudelijke ondersteuning nodig is, voor korte of langere tijd, dan bieden wij dat. ZorgAccent Huishoudelijke Hulp denkt daarbij in mogelijkheden!

Functie eisen

Als zorgbemiddelaar ben jij de eerste contactpersoon voor zowel de cliënt als de medewerkers huishoudelijk hulp. Jouw hoofdtaak is het zorgdragen voor een optimale afstemming tussen vraag en aanbod van cliënten en medewerkers huishoudelijke hulp. Daarbij houd je rekening met de wensen van de cliënt en uiteraard ook met die van de medewerker. Daarnaast begeleid je het hele proces voor de cliënt; van nieuwe indicaties, huisbezoeken tot het maken van ondersteuningsplannen. Indien de cliënt of medewerker vragen heeft, dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Verder houd jij je onder andere bezig met werving en selectie, verzuimbegeleiding tot één week bij ziekte, en mutaties.

Je hebt veelvuldig telefonisch contact met cliënten en medewerkers. Je staat stevig in je schoenen, je bent stressbestendig en klantgericht. Je kunt draagvlak creëren en daadkrachtig zijn. Je bent flexibel, je hebt snel overzicht, je kunt snel schakelen en werken in een dynamische omgeving.

Je neemt actief deel aan de besprekingen/overleggen van jouw teams medewerkers huishoudelijke hulp. Je overziet snel indien er sprake is van onder- of overbezetting in jouw werkgebied en onderneemt hierin actie. Je onderhoudt goede contacten met de Wmo-consulenten in jouw gemeenten. Kortom, jij overziet de processen, kunt de zaken goed regelen, bent overal bij betrokken en weet precies wat er speelt.

Jij past helemaal bij onze organisatie als jij:

- een MBO-4 werk- en denkniveau hebt

- handig met de computer omgaat

- stevig in je schoenen staat en stressbestendig bent

- klantgericht, accuraat en efficiënt werkt

- prioriteiten kunt stellen en oplossingen vindt

- over inlevingsvermogen en overtuigingskracht beschikt

- zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken

- samen met je collega’s verantwoordelijkheid neemt

- in bezit van rijbewijs B bent en de beschikking over een auto hebt

Inschaling

De mogelijkheid om met jouw vijf collega’s te bouwen aan ons team. Daarin bieden wij je:

· Een jaarcontract voor 28 of 32 uur (een vaste aanstelling behoort daarna tot de mogelijkheden)

· Salaris conform CAO VVT

· Trainingen en opleidingen

Bijzonderheden

Wij zijn ZorgAccent Huishoudelijke Hulp. Wij verzorgen huishoudelijke ondersteuning in de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Wierden en Twenterand. Wij zijn een dochteronderneming van Stichting ZorgAccent en werken veel samen in de wijk. Wij vinden het belangrijk dat wij goede ondersteuning bieden en dat cliënten zich echt geholpen voelen door ons.

Meer informatie: Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joanelle Klaas, ZorgAccent Huishoudelijke Hulp j.klaas@zorgaccent.nl. Telefoon 06-51667720.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 17, 19 en/of 20 mei 2021.

Solliciteren kan tot 27 april 2021 via de website 

talentvoorzorgaccent.nl/vacatures

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 07-04-2021
Ingangsdatum zo snel mogelijk
Reageer voor 27-04-2021
Nummer 64209
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent