Zorgcoördinator HO
Thuisgenoten

Hou jij van afwisseling en uitdaging? Kom werken bij Thuisgenoten! Thuisgenoten is een jonge en dynamische organisatie. Vanwege groei zijn wij op zoek naar een

Zorgcoördinator HO

Wat ga je bij ons doen?
Je bent een goede gesprekspartner voor de cliënten, huishoudelijk ondersteuners, directe collega’s en de manager HO (Huishoudelijke Ondersteuning). Jij weet medewerkers te stimuleren en maakt hen zelfredzaam binnen een zelforganiserend team. Door een toename van het aantal zorgvragen, krapte op de arbeidsmarkt en voorkomende wijzigingen in de bezetting, is het dichtkrijgen van de planning een behoorlijke uitdaging. Maar jij deinst daar niet voor terug, toch?

Je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent eindverantwoordelijk voor de ondersteuning van het werkveld door onder andere efficiënte planning van de zorgteams.
 • Je behandelt inkomende vraagstukken in het zorgrooster en rondom cliënttevredenheid en rapporteert aan de manager HO.
 • Je draagt zorg voor het tijdig doorgeven van mutaties aan personeelszaken, monitort de inzet van medewerkers versus contracturen en voert gesprekken met potentiële kandidaten.
 • Je vervult aanvullende rolwerkzaamheden, zoals intakegesprekken bij nieuwe cliënten en aanvragen voor het uitbreiden van uren van bestaande cliënten.

Wat zoeken wij in de ideale collega?

 • Wij worden blij van jouw afgeronde mbo-niveau 4 opleiding.
 • Jij hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals arbeidstijdenwet en CAO VVT.
 • Oei, lastminute een verandering, geen probleem! Jij bent innovatief en flexibel.
 • Dilemma? Jij denkt in mogelijkheden en ziet kansen!
 • Een collega ziet het even niet meer zitten; met jouw spirit en motivatie gaat jouw collega weer met plezier aan het werk!

Jouw nieuwe werkplek
Bij Thuisgenoten staan wij voor het zo lang mogelijk thuis blijven wonen, met alle zorg die een cliënt nodig heeft en aandacht voor alles wat het leven de moeite waard maakt.
Kom je werken bij Thuisgenoten? Dan stap je binnen bij een open organisatie met een informele cultuur. Wij bieden jou een veilige en plezierige werkomgeving. Bovendien krijg je bij ons alle ruimte om bezig te zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling!

Als zorgcoördinator HO werk je op een van onze kleinschalige regiokantoren samen met je andere collega’s en word je ondersteund door de manager HO.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast een plezierige werkomgeving en leuke collega’s bieden we jou:

 • Een arbeidsovereenkomst voor 24 tot 28 uur per week voor de duur van een jaar, met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd.
 • Inschaling in FWG 40 CAO VVT (maximaal € 3.254,43 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenvoorziening en een aantrekkelijke werkkostenregeling.

Eerst wat meer informatie over deze functie?
Twijfel niet om contact op te nemen met Maaike Gerard, manager HO, via telefoonnummer 06-14837571 of per mail [email protected].

Is dit jouw nieuwe baan?
Solliciteer dan vandaag nog! Je ontvangt gelijk een bevestigingsmail en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Almelo voor een kennismakingsgesprek! 

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Almelo Centraal Bureau
Postcode 7604 BD
Stad Almelo
Werkveld Huishoudelijke ondersteuning en begeleiding
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Personeelszaken
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 16-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-07-2023
Nummer 107948
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten