Zorginhoudelijk Coördinerend Begeleider
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie ‘Stroomdal’ is op zoek naar een Zorginhoudelijk Coördinerend Begeleider voor 24 tot 30 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Ik heb voortdurend toezicht en begeleiding nodig vanwege mijn epilepsie en mijn gedragsproblematiek. Mijn ouders kijken samen met de begeleiding of ik behandeling nodig heb en of ik naar het speciaal onderwijs kan of dat ik misschien toch beter op mijn plek ben op een kinderdagcentrum.

Samen met je collega’s en gedragswetenschapper begeleid je het kind en/of jongere in nauwe afstemming met de zorgomgeving. Daarbij zorg je ervoor dat ze zoveel mogelijk zelf doen. We bieden begeleiding aan het kind of jongere waarbij meerdere problematieken en multidisciplinaire zorg aan de orde zijn.

Je hebt een duidelijke visie op het zorgplan van de cliënt en weet door je praktische inzet de cliënt en verwanten te motiveren bij de uitvoering ervan. Met je specifieke deskundigheid op het gebied van psychiatrische stoornissen (bijvoorbeeld autisme, verslaving of multiproblematiek) ben jij de vraagbaak voor collega’s, laat jij voorbeeldgedrag zien en weet collega’s hierin te coachen. De verschillende rollen weet je op het juiste moment in te zetten. Je bent een echte verbinder en legt gemakkelijk contact met zowel de cliënt, familieleden, collega’s en specialisten – zowel binnen als buiten de organisatie. Je geeft alle betrokkenen het gevoel dat ze je kunnen vertrouwen en maakt dat ook waar. Je staat open voor verbetervoorstellen en onderneemt snel actie.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau en enkele jaren werkervaring in een soort gelijke functie.
 • Er wordt gewerkt met Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG) ervaring hiermee is geen vereiste.
 • Ervaring met of kennis van Signs of Safety (SOS) en jeugdwet.
 • SKJ-registratie is een vereiste.
 • Flexibele instelling in verband met onregelmatigheid; dag-, avond- nacht-, slaap- en weekenddiensten.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen.

Wat bieden wij?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega’s Zorginhoudelijk Coördineerde Begeleider minimaal € 2.151,- en maximaal € 3.289,- volgens FWG 45 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd. Je gaat eerst aan de slag op locatie Stroomdal ter vervanging van zwangerschap (half jaar), met perspectief op een vast contract binnen de organisatie.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra’s zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 6 december 2021.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Durk de Jong, Locatiehoofd op telefoonnummer 06 207 011 14. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie Stroomdal.

Op deze locatie komen meerdere cliëntprofielen voor, namelijk Samira en Dylan. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2021-2042
Organisatie Cosis
Locatie Stroomdal
Postcode 7761 KG
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Niet van toepassing
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 19-11-2021
Reageer voor 06-12-2021
Nummer 73031

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis