zorgregisseur
InteraktContour

Informatie

Ben jij een deskundige zorgregisseur met een afgeronde opleiding Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Verpleegkunde of Maatschappelijk Werk en wil jij ook het verschil maken voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol

Als zorgregisseur coördineer je de zorgverlening en bewaak je de kwaliteit en de voortgang van het zorgproces.

Je werkt met cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Voor hen stel je digitaal zorgplannen op, evalueer je deze en stel je ze zo nodig bij. Daarbij houd je in gedachten dat je de cliënt zo zelfstandig mogelijk een eigen leven laat leiden. Ook betrek je diens netwerk (naasten) actief bij de zorg.

Op onze (woon)locaties bieden wij optimale zorg en begeleiding. Jij overziet en coördineert dit gehele proces. Ook zorg je dat alles nauwkeurig wordt vastgelegd in het zorgdossier. Verder werk je goed samen met alle betrokken partijen zoals vrijwilligers, dagbesteding en eerstelijns behandelaren.

Jij weet hoe het zorgplan het beste uitgevoerd kan worden. Je adviseert, coacht en ondersteunt je teamleden hierin. Wat hebben zij hierin nodig? Waar lopen ze tegenaan?

De locatiemanager is je leidinggevende. Je werkt voornamelijk op werkdagen en incidenteel in de avond en/of het weekend. Wanneer je 28 uur werkt, begeleid je minimaal 12 cliënten.

Jouw werkplek

Je gaat aan het werk op woonlocatie de Klokkenbelt in Almelo. Hier wonen 67 mensen met niet-aangeboren hersenletsel en/of een lichamelijke beperking. Iedere cliënt heeft een eigen appartement en ontvangt 24-uurszorg en begeleiding.

Het team bestaat uit een locatiemanager, teamcoördinator, gedragskundige, zorgregisseurs, een regieverpleegkundige, verpleegkundigen, woonbegeleiders en locatie-assistenten.

Wij zijn een team dat volop in ontwikkeling is. Dit vraagt een flexibele instelling, wat betreft het omgaan met veranderende processen. Binnen het team vinden we het belangrijk om elkaar te versterken en verantwoordelijkheid te nemen.

Wat wij bieden

 • direct een vast contract voor 28 uur per week
 • een salaris van €2.381,- tot maximaal €3.452,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens de CAO gehandicaptenzorg (FWG 45)
 • onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 144 vakantie-uren per jaar en 57 uur vrij in te zetten Persoonlijk Budget Levensfase (PBL)-uren bij een 36-urige werkweek
 • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
 • fietsplan en korting op een fitnessabonnement
 • gratis personal coaching via Resilians
Wat wij vragen

 • minimaal een hbo-diploma richting Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Verpleegkunde of Maatschappelijk Werk
 • minimaal 2 jaar werkervaring in de zorg
 • je hebt kennis van de NAH-doelgroep of bent bereid dit te leren
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
 • je bent bereid incidenteel onregelmatige diensten te werken
Interaktcontour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe zorgregisseur?

Wil je samen met ons het verschil maken voor mensen met hersenletsel? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer via de button.

Goed om te weten:

 • de vacature staat open tot en met maandag 5 december aanstaande
Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Gisela Reefman, locatiemanager, op 06-28 29 93 08.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie de Klokkenbelt in Almelo
Postcode 7602 AG
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Verpleegkundige niveau 5
Casemanager
Publicatiedatum 17-11-2022
Reageer voor 06-12-2022
Nummer 115589

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour