Zorgteammanager, kantoor Groenlo, 36 uur per week
Sius

Ontdek het geluk van werken bij Sius.

Sius een prachtige organisatie die elke dag  met bijna 700 medewerkers en honderden vrijwilligers zorg en ondersteuning biedt  aan mensen met een beperking in Oost-Gelderland. Je kunt bij ons terecht voor  bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en  zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Wij zoeken een:

Zorgteammanager
36 uur per week

Wil je meer weten bekijk deze link:

https://www.talentnetwerknederland.nl/vacature-zorgteammanager-sius-118/

Meer informatie? 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans Poortier, Bestuurder. Hij is telefonisch bereikbaar via nummer 0544-371130.

Solliciteren?
Dan zien wij je reactie graag tegemoet! Je kunt solliciteren tot en met 31 augustus 2022.

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 112370 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

Een ontwikkelassessment zal onderdeel uitmaken van de procedure.

Type Vacature
Organisatie Sius
Locatie Sius, Kantoor in Groenlo
Postcode 7141 DE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Manager
Publicatiedatum 03-08-2022
Ingangsdatum Z.s.m.
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 112370
Doorsturen Bekijk PDF

Sius

Sius biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij Sius is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij Sius.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over Sius