Zorgtoppers bij Gravenallee
Aveleijn

Wat zoeken wij?

Voor onze locatie Gravenallee in Denekamp zoeken we meerdere zorgtoppers die het in zich hebben om onze cliënten op geheel eigen, uitmuntende wijze bij te staan!  

Begeleiders en Persoonlijk Begeleiders  

Waar kom je te werken?

Op deze unieke plek – op het terrein van het Klooster Denekamp – biedt Aveleijn een woon en werkplek voor 35 cliënten. Zij wonen in zes woongroepen. De locatie ligt in een natuurlijke omgeving waardoor cliënten er in alle rust verblijven en jij als zorgtopper tijdens het werk het gevoel hebt ‘in een andere omgeving te zijn’. Vanuit de woonlocatie kijk je uit op de boerderij, de grasvelden en zie je hoe cliënten de boerderijdieren verzorgen, hout kloven en andere (buiten)activiteiten ondernemen. In het werk begeleid je deze cliënten door de hele dag heen.   

Cliënten van Gravenallee ontvangen door de geïndiceerde complexe zorgvraag (VG 7) (intensieve) begeleiding en zorg op maat. Dit betekent dat de zorg wat van jou vraagt. Jij als écht zorgtopper deinst hier echter niet voor terug. Hier ligt voor jou juist de uitdaging, dus daar stroop jij de mouwen voor op en bijt jij je in “vast”. Alle inzet die je toont is op ondersteunen, ontmoeten en ontwikkelen, dat gaat over jou én de cliënt. 

Waarom jij voor Gravenallee kiest:

  • Op deze locatie krijgt iedere cliënt persoonlijke begeleiding. Je krijgt te maken met verschillende problematieken, stijlen van begeleiding, methodes en werkwijzen. Dit maakt de functie qua inhoud zeer interessant, afwisselend en leerzaam;  
  • In deze baan krijg je daarnaast ruimte een eigen draai te geven aan de geboden zorg. Hierdoor werk je aan je begeleider skills en ontwikkel je, je persoonlijk;  
  • Als begeleider bij Gravenallee volg je gedurende de dag de cliënt in zijn dagritme. Dit betekent dat je zowel binnen wonen als op de dagbesteding wordt ingezet, waardoor geen dag hetzelfde is  
  • De functie van begeleider is ingedeeld in FW 40 van CAO Gehandicaptenzorg, de functie van persoonlijk begeleider is ingedeeld in FWG45. 

Enthousiast?

Enthousiast?

Wil jij jouw ervaring inzetten voor deze cliënten en aansluiten bij een gedreven team? Solliciteer dan.   

Wil jij eens binnenkijken bij Gravenallee? Dat kan ook.  

Bel of app met met Janneke Veldhuyzen (manager van de locatie) in contact via 06 51 50 24 11 en plan een koffiemoment! 

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Gravenallee in Denekamp
Postcode 7591 PE
Stad Denekamp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Janneke Veldhuyzen (manager van de locatie) in contact via 06 51 50 24 11
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 06-03-2023
Reageer voor 03-04-2023
Nummer 118299
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn