Zorgvernieuwers, locatie Hagenborgh, Almelo
Aveleijn

Functieomschrijving

Zorgvernieuwers gezocht!

Droom jij net als ons van een wereld zonder verschil? Ben jij een echte netwerker en de brug tussen bewoners en de maatschappij? Durf jij nieuwe paden te bewandelen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking?

Dan drinken wij graag een kop koffie met jou!

Als (ondersteunend) begeleider ga jij met bewoners van de Hagenborgh elke dag op zoek naar een leven vol betekenis. En een leven vol betekenis bestaat uit sociale interactie, onderdeel zijn van verschillende gemeenschappen en een waardevolle bijdrage leveren in de maatschappij. Vanuit gelijkwaardigheid weet jij aan te sluiten bij de (be)leefwereld en ontwikkeling van bewoners en bent steeds op zoek naar manieren om het beste uit jezelf en de ander te halen. Je hebt een proactieve houding, zit vol ideeën, bent een netwerker en een verbinder.

Herken jij jou in bovenstaande tekst? Dan zien we jouw enthousiaste reactie graag tegemoet.

Functie eisen

Functie-eisen

 • Expert in ontmoeten: contact en relationele afstemming
 • Netwerker
 • Out of the box denker
 • Reflectie zit in elke vezel van je lijf
 • Humor
 • Actief en flexibel
 • Mbo 3/4 agogisch/Zorg&Welzijn

Inschaling

Wat bieden wij?
Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/). Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een baan in een uitdagende werkomgeving
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie ondersteunend begeleider is ingedeeld in functiegroep 35 (maximaal € 3.009,- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Onze digicoaches bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen in digitale vaardigheden. Vanzelfsprekend verwachten we bij aanvang een basis beheersing.

Bijzonderheden

Ben jij nieuwsgierig geworden?
Wil je meer weten en gevoel krijgen bij de locatie, clienten en collega's? Bel of mail dan snel met manager Marlies Deijk, [email protected]  of 06 5165 9721.
Ze maakt graag met jou een afspraak voor een koffiemoment!

Ben je nu al enthousiast, dan kun je reageren via Zorgselect.

We gaan deze vacature sluiten als we de beste kandidaat gevonden hebben, dus wees er snel bij.

De vacature wordt intern en extern uitgezet.
Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, de Hagenborgh Almelo
Postcode 7622 GW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Informatie verkrijgen bij Marlies Deijk, manager
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 23-09-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 10-10-2022
Nummer 114170
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn