De Zorgavonturen podcast | Ontdekdezorg (aflevering 5)

20-02-2024

In deze podcast spreken we met mensen die om wat voor reden dan ook de overstap hebben gemaakt naar de sector zorg en welzijn. Waarom hebben ze deze overstap gemaakt? Wat kwam er allemaal op ze af? En hoe ervaren ze hun huidige werk? Kortom, hoe verliep hun zorgavontuur?

Dit keer hoor je alles over het zorgavontuur van Francisca, die na 20 jaar in de jeugdzorg besloot een opleiding verpleegkunde in het ziekenhuis te gaan volgen. Het was een flinke stap om na 20 jaar opnieuw te beginnen: “Je weet niet eens meer waar de paperclips liggen”. Waarom heeft ze deze stap gezet? Wat kwam er op haar af? En hoe ervaart ze haar huidige werk in het ziekenhuis?

Je vindt de podcast via:

Soundcloud: https://soundcloud.com/ontdekdezorg/zorgavonturen-podcast-aflevering-5-francisca-van-jeugdzorg-naar-verpleegkunde?si=743a3492fc2a47348716ba717fe4b6f0&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

YouTube: https://youtu.be/-resy1-lDak

Spotify: https://open.spotify.com/show/2Vzz6GeUKcwNHq1byYlXZC

De Zorgavonturen podcast is een onderdeel van de Ontdekdezorg campagne. Kijk op www.ontdekdezorg.nu voor meer informatie en activiteiten en vacatures in jouw regio.

Ben jij iemand met een inspirerend verhaal die de overstap naar de zorg- en welzijnssector maakte? Wil jij ook jouw zorgavontuur delen in deze podcast? Stuur dan een mail naar [email protected]