Een Geluksprogramma voor jou!

10-01-2022

Deze roerige tijd heeft impact op alle zorg- en welzijnsprofessionals. De druk zit er flink op. Je staat continu klaar voor anderen en wij doen heel graag iets terug. Daarom organiseren wij in de week van 24 t/m 28 januari - onder de naam Geluk & Balans week - een gratis online Geluksprogramma voor zorg- en welzijnsprofessionals. Ons nieuwjaarscadeau aan jullie.

Juist in deze tijd van corona is het belangrijk om aandacht te hebben voor je mentale welzijn en geluk. Daarom richt dit programma zich op de volgende thema’s: 
1.         Geluk 
2.         Topsport mindset - hoe kan jij dit gebruiken? 
3.         Herkennen en erkennen van stress in jezelf en elkaar 

Geluksprogramma

Flexibel en gratis
In de laatste week van januari is er elke dag een interessant webinar van een uur. Je kunt live deelnemen, of het webinar achteraf terugkijken. Je kunt het programma dus flexibel volgen op momenten dat het jou uitkomt. Aanmelden is niet nodig. Je kunt de hele week meedoen aan het programma via deze link.

Persoonlijk geluksprofiel als extra cadeau
Als extra cadeau krijgt elke deelnemer aan het programma de gelegenheid tot het verkrijgen van zijn eigen persoonlijke geluksprofiel aan de hand van de CHAP® (Cambridge Happiness Profiler). Hiermee verkrijg je inzicht in hoe gelukkig jij bent én waar je eventueel nog aan kunt werken om nog gelukkiger in het leven te staan.

Gedurende het programma wordt WhatsApp ondersteuning geboden door gecertificeerde Mental coaches. 

Het gehele programma wordt via een online platform aangeboden via: www.cenzo.nl/WGV-geluksprogramma
Cenzo is het bedrijf dat de uitvoering/organisatie van de Geluk & Balans week verzorgt. Cenzo staat voor Centraal Netwerk Zorg. Cenzo biedt diverse diensten aan cliënten die via de huisarts, bedrijfsarts of werkgever zorg zoeken ter bevordering van hun welbevinden en om vitaal te blijven. 

We hopen je met dit Gelukprogramma wat verlichting te bieden in deze zware periode.
Vanaf 24 januari komt alle informatie beschikbaar op deze website.