Shop Your Job | Voor jouw baan in de zorg

18-04-2024
Tijd: 13.30-17.00 uur

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan in de zorg of overweeg je een carrièreswitch? Ontdek het ruime aanbod en de vele mogelijkheden binnen de zorgsector tijdens het Shop Your Job evenement op donderdag 18 april tussen 13.30 en 17.00 uur bij Go Ahead Eagles in Deventer.

shopyourjob-logo

Shop Your Job is een initiatief van WGV zorg en welzijn in samenwerking met Gemeente Deventer en
diverse zorgorganisaties uit de regio Stedendriehoek. Het is een unieke gelegenheid om te ontdekken bij welke zorgorganisaties je kunt werken. Van ouderenzorg tot zorg in het ziekenhuis en van geestelijke gezondheidszorg tot thuiszorg. Elke organisatie heeft een eigen doelgroep, kansen en mogelijkheden. Alle aanwezige zorgorganisaties vertellen graag wat werken bij hun organisatie betekent.

Deze middag kun je bij diverse recruiters terecht voor een CV-check en sollicitatietips.

Kom je ook?
Of je nu een ervaren zorgprofessional bent, net afgestudeerd of een nieuwe roeping in de zorg overweegt? Shop Your Job 2024 is jouw kans om te netwerken, te leren en te groeien!

Vanaf 13.30 uur zien we je graag in de Sportunity lounge van Go Ahead Eagles bij de stands van de deelnemende zorgorganisaties. Laat je informeren over het werk en eventuele meeloopdagen en/of sollicitatiegesprekken. Aanmelden is niet nodig. Kom gewoon langs!

Meer informatie vind je op de website van Shop Your Job.