Geannuleerd: events Ontdekdezorg week

12-03-2020

Door de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft WGV Zorg en Welzijn besloten de Ontdekdezorg events op 16, 17, 18 en 20 maart te annuleren. Hoewel er volgens de richtlijnen van het RIVM op dit moment geen aanleiding is om de Ontdekdezorg week af te gelasten, hebben wij voor onze regio de balans opgemaakt. We zijn tot de conclusie gekomen dat we in de huidige situatie geen succesvolle events kunnen organiseren. Er is namelijk inmiddels veel angst onder de bevolking ontstaan. We vinden het jammer dat we deze beslissing moeten nemen, maar willen als netwerkorganisatie binnen zorg en welzijn onze verantwoordelijkheid nemen en zeker niet bijdragen aan verdere verspreiding van het virus.

Om begrijpelijke redenen heeft een substantieel aantal deelnemende organisaties al afgezegd en ook het aantal inschrijvingen van bezoekers blijft achter. Wij anticiperen hierop, omdat we niet kunnen voldoen aan de verwachtingen van zowel de deelnemende organisaties als de bezoekers. Alleen samen komen we tot een regionaal succes!

Onderstaande events gaan dus niet door:

• Maandag 16/3 van 18:00 - 21:30 uur bij de DRU in Ulft: Ontdekdezorg event Achterhoek
• Dinsdag 17/3 van 16:00 - 19:30 uur bij Aventus in Apeldoorn: Ontdekdezorg markt in Apeldoorn
• Woensdag 18/3 van 16:00 - 20:00 uur bij Deltion in Zwolle: Ontdekdezorg café Zwolle
• Vrijdag 20/3 van 12:00 - 16:00 uur bij de TZA in Enschede: Ontdekdezorg event in Twente

Op www.ontdekdezorg.nl kunt u terecht voor informatie over beroepen in zorg en welzijn, de verschillende opleidingen en andere handige informatie over werken in zorg en welzijn. Verder staan er filmpjes en mooie verhalen van professionals in zorg en welzijn op deze website.

Voor meer informatie over werken in zorg en welzijn in Oost-Nederland, kunt u terecht op de regionale contactpunten websites:
www.ontdekdezorgachterhoek.nl
www.ontdekdezorgregiozwolle.nl 
www.ontdekdezorgstedenvierkant.nl
www.ontdekdezorgtwente.nl