Kom naar de Ontdekdezorg week 2020!

21-02-2020

Van baan veranderen doe je niet zomaar. Maar een baan kan meer zijn dan alleen maar je werk. Je kunt echt iets voor een ander betekenen. Werken waar je hart ligt en doen waar je goed in bent. Zorg en welzijn biedt veel verschillende beroepen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Is het iets voor jou misschien?

Kom kennismaken met zorg en welzijn tijdens de Ontdekdezorg week die van 16 tot en met 21 maart wordt georganiseerd voor zij-instromers en herintreders!

Ontdek
Ben je geschikt voor leren en werken in zorg en welzijn? Heb je inlevingsvermogen en ben je initiatiefrijk, communicatief, teamgericht? Ontdek de verschillende mogelijkheden die zorg en welzijn jou te bieden heeft op één van de Ontdekdezorg events:

Leer de verschillende werkvelden en beroepen kennen, ga in gesprek met zorg- en welzijnsmedewerkers, ervaar hoe het is om in zorg en welzijn te werken en ontdek de mogelijkheden van zorgtechnologie. Tevens zijn er loopbaancoaches aanwezig die alle ondersteuning kunnen bieden die je nodig hebt bij het zetten van de volgende stap.