Online banenmarkt regio Zwolle op 17/11

27-10-2020

Op dinsdag 17 november '20 organiseert het Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle voor de tweede keer een digitale vacaturemarkt: de ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’. Tijdens dit online evenement op LinkedIn kunnen werkzoekenden zichzelf presenteren, bijvoorbeeld met een korte pitch of een videosollicitatie. Werkgevers en uitzendbureaus plaatsen actuele vacatures en er is nieuws over (opleidings)projecten.

Praktische informatie
Wanneer: dinsdag 17 november 2020
Hoe laat: 10.00 - 13.00 uur
Waar: Online op besloten LinkedIn-platform ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’

Wat is de Online Banenmarkt Zwolle?
Via de besloten LinkedIn-groep ‘Online BanenmarktRegio Zwolle’ bieden werkgevers en uitzendbureaus actuele vacatures aan, waarop je direct kunt reageren. Je kunt ter plekke met de werkgever kennismaken en verdere afspraken maken. Je kunt ook jezelf presenteren, bijvoorbeeld door een persoonlijke pitch te plaatsen. De Online Banenmarkt Regio Zwolle biedt jou de ideale gelegenheid je netwerk uit te breiden. Laat zien dat je online bent: “Plaats die pitch, stel die vraag, ga het gesprek aan en laat je zien!”

Vacatures worden tussen 10.00 en 13.00 uur op de pagina geplaatst; in de vacaturetekst staat meestal wie je kunt benaderen. De vacatures blijven nog maximaal 4 weken na het evenement op de pagina staan.

Word lid en meld je aan!
Aanmelden is makkelijk. Zorg dat je een compleet en actueel LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk kun je zoeken op: ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’. Klik vervolgens rechtsboven op ‘Lid worden’. Je krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht dat je als lid bent toegelaten. Zorg ervoor dat ook jouw CV compleet en actueel is, zodat werkgevers en uitzendbureaus meteen een goed beeld van je kunnen krijgen.

Meer informatie
Meer informatie over de online banenmarkt op 17/11 vind je hier (o.a. tips ter voorbereiding op deelname aan dit online event).