WGV Zorg en Welzijn breidt samenwerking met LDC uit

26-02-2020

De al jarenlange samenwerking tussen WGV Zorg en Welzijn en LDC wordt uitgebreid naar alle aangesloten instellingen. LDC is als ontwikkelaar van software op het gebied van duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling geen onbekende naam in de zorg. Meerdere aangesloten instellingen werken al met de online LDC vragenlijsten waarmee medewerkers op een laagdrempelige en afwisselende manier werken aan hun persoonlijke loopbaan en ontwikkeling.

Of het nu gaat om competentie- en interessevragenlijsten, een happy werkscan, snelle persoonlijkheidsscan, loopbaan APK, werkstress-scan of e-learnings over loopbaan en duurzaam inzetbaar blijven: je vindt het allemaal in het online LDC platform ‘TrjcT’. En na het invullen van de vragenlijsten kunt u desgewenst direct doorklikken naar passende beroepen, opleidingen en vacatures.

De samenwerking maakt het mogelijk om eenvoudig en voordelig een eigen organisatie inlog te krijgen op TrjcT. Een unieke kans voor uw organisatie. Na aanmelding bent u na 1 werkdag ‘in de lucht’. U betaalt enkel wat u gebruikt, geen verborgen kosten dus. Mocht u een test willen laten uitvoeren, dan kan dat natuurlijk ook via ZorgSelect. Klik op Talentplatform voor mens en werk om er meer over te lezen.

Kennismaken met TrjcT? LDC organiseert op donderdag 2 april om 12:00 een lunchwebinar waar u in 15 minuten kennismaakt met TrjcT en ondertussen uw broodje kunt eten. Meldt u zich ook aan? Klik hier voor direct inschrijven.  Stuur deze aanmeldlink ook gerust door aan collega’s.